Airco top 3 – mobiele unit’s

Hier onder gaan we in op de airco top 10 van 2022 (mobiele airco units). Er zijn veel verschillende merken beschikbaar, waarbij de prijs van een mobiele airco unit erg verschilt de prijs ligt gemiddeld tussen de 249 euro en de 640 euro. De prijs verschillen heeft te maken met meerdere aspecten, zoals: merk, koelcapaciteit en functies.

  1. Klarstein – Power Station Eco Smart 11

De Klarstein Kraftwerk Eco Smart 11 mobiele airco heeft veel functies en is een echte krachtpatser!

De airco van Klarstein, type: Kraftwerk Eco Smart 11 zorgt voor een perfecte behaaglijke klimaat in woon- of werkruimten. Zijn koel capaciteit van maar liefst 11.500 BTU of 3,3 kilowatt (kW) is geschikt voor ruimtes van maar liefst 35m2 tot circa 59m2! De Klarstein Kraftwerk Eco Smart 11 heeft een A+ energie klasse en is daarmee energie efficient. De airco heeft verschillende functies zoals: Koelen, ventilator en ontvochtiger. De klimaatinstelling (temperatuur instelling) heeft een bereik van tussen de 18 en 32 °C en heeft 3 verschillende snelheden voor de ventilator.

Met de Klastein app kan de mobiele airco unit eenvoudig worden bedient, binnen en buitenhuis! Hierdoor kun je de Airco aanzetten voordat je thuis bent en optimaal genieten van een fijn binnen klimaat.

2. Carrier – 51QPD012N7S

De airco van Carrier, type: 51QPD012N7S zorgt voor een goed behaaglijke klimaat in woon- of werkruimten. Zijn koel capaciteit van maar liefst 12.000 BTU of 3,5 kilowatt (kW) is geschikt voor ruimtes tot 45 m2! De Carrier 51QPD012N7S, heeft een A energie klasse en is daarmee redelijk energie efficient. De airco heeft verschillende functies zoals: Koelen, ventileren en zelfs verwarmen! Verwarmen kunt u voor ruimtes tot maar liefst 38 m2. De airco is eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening.